info@chenefleur.be +32 (0) 63 444 078

Fotoalbums

 • Spel

  Spel

  Camping de Chênefleur geeft uitgebreid invulling aan het thema "spel" het is morgelijk aan zeer uiteenlopende activiteiten deel te nemen. Waaronder: levend ganzenbord, wie ben ik of het spel waar we met zijn allen op zoek gaan naar de dader "Levend Cluedo". De vossenjacht, achter welke tent houdt hij zich schuil? Maar ook: Schattenjacht, ren je rot, bargames, familie zeskamp en spelletjes in het zwembad passeren de revue.

  Bekijk album
 • Themadagen

  Themadagen

  Welk thema spreekt u aan? Tijdens de circusdag op de camping leren de kinderen allerlei circusactiviteiten, wat dacht u van "Lopen over een bal" of jongleren, gooien met de diabolo? S' avonds laten de kinderen zien wat ze geleerd hebben gevolgd door een vuurspuwshow van de circusleraar. Tijdens de westerndag gaan we wigwams bouwen en doen we familie zeskamp, gevolgd door een westernfeestavond.

  Bekijk album
 • Fotoimpressie Chênefleur

  Fotoimpressie Chênefleur

  In een vogelvlucht in beeld wat onze prachtige camping u te bieden heeft. Van jong tot oud voor ieder wat wils. Is het nu de fantastische omgeving die u de wandelschoenen doet aantrekken of het meeleeftheater voor de kleintjes onder ons. Camping de Chênefleur biedt u een onvergetelijke vakantie, neem gauw een kijkje!

  Bekijk album
 • Mobihut

  Mobihut

  Bekijk album
 • Show

  Show

  Gedurende het hoogseizoen staat de donderdagavond garant voor een avond vol vermaak. Zo is er een Playback, modeshow, circus, quizo of Bigshow. De uitgelezen kans om uw kinderen te zien fonkelen als sterren op het podium. Wie weet pakt u zelf ook wel even de microfoon?

  Bekijk album
 • Primitief koken

  Primitief koken

  Primitief koken; lekkere stokbroodjes bakken op een vuurtje

  Bekijk album
 • Meeleeftheater

  Meeleeftheater

  Het Meeleeftheater, dagelijks om 19.00 uur wordt je opgehaald bij je tent of caravan door Tina, Malle Marie en Bert Bretel. Ze nemen je mee richting het podium alwaar een groot avontuur op je staat te wachten, meezingen, meedansen en luisteren naar de grappen en grollen van de meeleeftypetjes.

  Bekijk album
 • Camping Streetview

  Camping Streetview

  Bekijk een volledige videoimpressie van de camping door hier te clicken

  Bekijk album
 • Creatief

  Creatief

  Lekker rommelen en knutselen als een ware kunstenaar! Een greep uit de activiteiten: Hutten bouwen in het bos, boten maken, Lantaarns maken, in de natuur knutselen of lekker in beweging en schudden met die heupen tijdens de ochtendgymnastiek.

  Bekijk album
 • Grote evenementen

  Grote evenementen

  Tussen de 30 en 40 vrijwilligers zijn in touw om jouw de stuipen op het lijf te jagen tijdens de onvergetelijke griezelnacht. De spooktocht is veruit het grootste evenement op Camping de Chênefleur. Jaarlijks komen gasten speciaal terug om een avond te kunnen griezelen op niveau, dit evement mag u niet missen!

  Bekijk album
 • Sport

  Sport

  Bent u sportief? Dan bent u aan het goede adres bij ons op de camping. Een kleine greep uit ons aanbod van het sportieve recreatieprogramma: Volleybal, tafeltennis, voetbal, jue de boules, badminton, waterpolo, darten, rugby kwalleballen, slagbal. Er wordt gestreden tegen uw medecampinggast dus zorg dat u in vorm bent!

  Bekijk album