info@chenefleur.be +32 (0) 63 444 078

Kamperen op Camping de Chênefleur in de Belgische Ardennen

Kamperen op Camping de Chênefleur in de Belgische Ardennen

Sfeerbeeld video

Kamperen op Camping de Chênefleur is een fantastische ervaring. U wordt omgeven door een oase van groen en u beschikt over een ruime kampeerplaats (min 100m2). De kampeerplaatsen zijn voorzien van een 6 ampère elektra aansluiting.
Onze camping, gelegen voorbij de Belgische Ardennen, in de streek "de Gaume" is parkachtig aangelegd. Hierdoor is een speels karakter en een diversiteit aan plaatsen ontstaan. Kies uit een plaats aan het water (riviertje de Semois), een zogenaamde 'haagplaats' (een afgescheiden plaats door begroeiing met veel privacy), een kampeerplaats op een veldje (met centrale ruimte in het midden), plaatsen met schaduw, plaatsen zonder schaduw of verharde camperplaatsen.
Zo ziet u; uw ideale kampeer- of camperplaats vindt u op onze camping in de Ardennen. Wat in ieder geval de plaatsen gemeen hebben is dat alle plaatsen heel mooi gelegen zijn en uitstekend onderhouden.

Overigens u weet toch dat "de Chênefleur" gelegen is in een heel speciaal stukje van de Ardennen, genaamd "de Gaume"? Door haar ligging geniet ze van een microklimaat. Kijk maar naar de weerkaarten: in de Gaume is het altijd een paar graden warmer dan in de rest van de Ardennen.

De kampeerplaatsen zijn tussen de 100 en 125 m2 groot en voorzien van een 6A aansluiting voor elektriciteit. Gratis WiFi is er in en rond het centrale gebouw; op de hele camping kunt u ook gebruik maken van WiFi, echter dit is tegen betaling (inlogkaarten verkrijgbaar op de receptie).
Verspreid over de camping vindt u verschillende watertappunten. Er zijn twee verwarmde sanitairgebouwen op de camping, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Ook is er een speciaal baby- en peutersanitair in het meest centraal gelegen sanitairgebouw. Daar vindt u ook de wasserette met professionele was- en droogmachines. Het kleine handwasje kunt u ook daar doen.

Kamperen met de tent

Op camping de Chênefleur kunt u uw tent neerzetten op kampeerplaatsen waar iedere kampeerder van droomt. Heerlijk tussen de bomen, in het groen, op een veld of aan de rivier. Met prima voorzieningen onder handbereik kunt u genieten van een heerlijke vakantie in een schitterende omgeving!

Kamperen met de caravan of camper

Ook voor kampeerders met een caravan of camper zijn er op camping de Chênefleur de mooiste plekken beschikbaar. Alle kampeerplaatsen hebben aansluiting voor elektriciteit, zijn mooi ruim en vlak. Er zijn aparte uitstortplaatsen voor uw chemisch toilet.
Voor campers zijn er speciale verharde 'camperplaatsen' Vooral in het voor- en naseizoen zijn er veel caravans op camping de Chênefleur te vinden!


Kampeerplaats

  • 100 - 125 m2 oppervlakte
  • 6 ampère electra aansluiting
  • gedraineerde plaatsen
  • waterpunt in de buurt of op de plaats zelf
  • beperkt aantal plaatsen met water aan- en afvoer
  • verharde camperplaatsen
  • jaarplaatsen op een apart gedeelte van de camping
  • huisdieren in eigen kampeermiddel toegestaan

Direct Boeken