Camping Arlon

Vakantie in de Belgische Ardennen

Camping de Chênefleur is de mooiste en gezelligste camping in Arlon. De camping ligt in het zuiden van de Belgische Ardennen, die bekend staan om de weelderige bossen, schilderachtige dorpjes en avontuurlijke mogelijkheden voor buitensporten.

Op onze camping in Arlon is er voor iedereen veel te beleven. Ons openluchtzwembad is de ideale plek voor warme dagen. Terwijl de kinderen in het water spelen, rust u lekker uit op een ligbed. Voor de kleintjes is er een peuterbad, zodat ook zij veilig kunnen zwemmen.

Bent u een visliefhebber? Dan bent u bij onze camping in Arlon aan het juiste adres. Camping de Chênefleur ligt direct aan de rivier de Semois. Zoek een rustig plekje uit en probeer een vis te vangen. Maar, u kunt hier meer dan alleen vissen. In de Semois kunt u ook zwemmen, spelen én kanoën. 

Kamperen in België

Heeft u een eigen kampeermiddel? Vier dan vakantie op één van onze staanplaatsen, die allemaal uitzicht hebben op de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Kies voor een plek in de zon, met veel schaduw of dicht bij de rivier. Alle staanplaatsen hebben een stroomaansluiting van 6 ampère en een sanitair gebouw is altijd in de buurt.

Zorgeloos op vakantie

Geen zin in gesleep? Huur dan een van onze luxe stacaravans of een gezellig ingerichte familietent, die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Geschikt voor een korte of lange vakantie op onze camping in Arlon. Kies uit één van de volgende accommodaties: 

  • Luxe stacaravan voor 4 personen
  • Luxe stacaravan voor 6 personen
  • Familietent voor 4 personen
  • Mobihut voor 4 personen
  • Kampeerbungalow

Extra veel comfort

Wilt u het kampeergevoel ervaren, maar dan wel met comfort? Luxe kamperen kan in één van onze Safaritenten. De Safaritenten zijn volledig ingericht met zelfs een eigen badkamer. Met een wc-rol onder de arm naar het sanitair gebouw is verleden tijd! De Safaritenten zijn er voor 4 en 6 personen.