Camping visvijver België

Vergeet je hengel niet!

Bent u een visliefhebber? Camping De Chênefleur is uw vakantiebestemming! Bij onze camping met visvijver in België kom je helemaal tot rust.

Visvergunning verplicht

Voor het vissen in de Ardennen heeft u een visvergunning nodig. Wilt u vissen met maximaal 2 hengels vanaf de oever? Dan heeft u vergunning A nodig. Wilt u ook vissen vanaf een aanlegsteiger en gebruikt u een ander vistuig dan een hengel? Dan dient u in het bezit te zijn van vergunning B. U mag vissen vanaf een half uur voor zonsopgang tot een half uur na zonsondergang. Er gelden ook verschillende regels over het vissen, lees deze goed door voordat u gaat. Lukt het u om een regenboogforel, snoek, karper of paling te vangen?

Plezier voor iedereen

Houdt de rest van het gezin niet van vissen? Geen probleem. Ook voor de niet-visliefhebbers is er genoeg te beleven. De kinderen kunnen los in het openluchtzwembad of in één van de twee speeltuinen. In de schoolvakanties staat het animatieteam klaar met allerlei leuke activiteiten. Neem bijvoorbeeld deel aan de fakkeltocht of aan een van de sportieve toernooien.

Dineren op uw manier

Ontmoet elkaar ’s avonds weer in ons restaurant / bar Baroness, waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Voor ieder wat wils: geniet van een gezonde salade of van een lekkere pizza. Wilt u op uw eigen terras genieten van iets lekkers? Haal iets af bij het restaurant of snackbar en eet het lekker op bij uw eigen accommodatie!

Meer dan vissen

Heeft u genoeg vissen gevangen? Er is in de omgeving van onze camping met visvijver in België nog veel meer te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje het water op met een kajak of kano. Hou je van mountainbiken en wil je de streek ontdekken in groep? Ontdek de Gaume dan tijdens een van onze begeleide tochten. Ook voor ervaren mountainbikers hebben we leuke routes uitgestippeld!

Tot snel!

Beleef een onvergetelijk verblijf op onze camping met visvijver, gelegen in België. We zien je graag op onze camping met visvijver in België.