Ruime kampeerplaatsen rivier - terrein

Kampeerplaatsen aan de rivier
Het is heerlijk om te kamperen aan de rivier dankzij de ruime kampeerplaatsen. Door het prachtige uitzicht geniet u optimaal van de mooie natuur. De kampeerplaatsen aan de rivier zijn niet voor niets geliefd, want veel kampeerders zijn doorgaans op zoek naar een kampeerplaats aan de rivier. De kampeerplaatsen zijn groter dan 100 m² (110 – 125m²), ruim en vlak. Grote tenten, tunnel of een De Waard tent passen er heel gemakkelijk op.

Sinds 2021 kunt u ook kamperen aan de rivier op het nieuwe domein Les Deux Eaux, dat is gelegen op zo’n 800 meter van de camping. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten op de camping.

Kampeerplaatsen op het terrein
De kampeerplaatsen op de ruim opgezette camping zijn allemaal verschillend; zo zijn er plaatsen afgezet met hagen, op een open veld of midden tussen de bomen en struiken. Voor elk wat wils. U kunt bij ons kamperen met de tent, caravan of vouwwagen.   De kampeerplaatsen zijn groter dan 100 m² (110 – 125m²), ruim en vlak. De kampeerplaatsen zijn zeer geschikt voor grote tenten en vouwwagens.

Camperplaatsen

Onze camping heeft voldoende verharde camperplaatsen waarbij stromend water en elektriciteit direct beschikbaar zijn. Op onze camping vindt u alle faciliteiten die u als camperbezitter wenst met een charmante camping in een mooie omgeving.

Lees meer over onze camperplaatsen