Op vakantie gaan met de camper geeft u veel vrijheid. Camping de Chênefleur heeft mensen die met de camper op vakantie gaan veel te bieden: mooie, verharde camperplaatsen op een sfeervolle camping in een prachtig gebied.

Zeer geschikt voor campers

Camping de Chênefleur in de Belgische Ardennen is zeer geschikt voor campers. De camping heeft voldoende camperplaatsen en combineert alle faciliteiten die u als camperbezitter wenst met een charmante camping in een mooie omgeving. Er is ruimte voor zeker 15 campers, van camper bus tot aan allround campers van zeven meter lang.

Verharde staanplaatsen voor campers

Zo heeft de camping meerdere verharde staanplaatsen voor campers, waarbij stromend water en elektriciteit direct beschikbaar zijn. Het sanitair is op zeer korte loopafstand van de camperplaatsen.

Wat Camping de Chênefleur zo uniek maakt voor campers, is dat de camper staanplaatsen mooi centraal op de camping liggen. Het zijn verharde camperplaatsen met gras en bomen aan de zijkanten. De camping ligt in een prachtig gebied in de Belgische Ardennen, niet ver van de Franse en Luxemburgse grens en ligt aan de rivier de Semois. Vanwege deze prachtige ligging is de Chênefleur genomineerd voor ‘Camping van het Jaar: mooist gelegen camping aan de rivier’.

Perfecte camping voor campers

Behalve dat Camping de Chênefleur voor campers alle faciliteiten heeft en charmante camperplaatsen biedt, is de camping makkelijk en goed bereikbaar en zijn er flexibele aankomsttijden in de avond. De camping ligt op 10 kilometer van de E25 Route du Soleil waardoor de Chênefleur voor campers een perfecte doorreis camping is als tussenstop op weg naar andere bestemmingen.

Andere belangrijke voordelen van Camping de Chênefleur zijn dat honden welkom zijn, dat er een toilet en douche zijn voor mindervaliden en dat de meeste campingkaarten (ACSI, ANWB) voor voordeliger tarieven geaccepteerd worden. Bekijk hier de tarieven voor onze camperplaatsen.

Camping met goede camperplaatsen

Wanneer u dus op reis bent met de camper voor een weekendje weg of op doorreis naar Zuid-Europa en u zoekt een camping die goede en mooie camperplaatsen heeft, dan is Camping de Chênefleur een goede keus.

Prijzen & boeken