Stacaravan voor 4 personen

De aller nieuwste luxe stacaravan met keuken, 2 slaapkamers en badkamer volledig ingericht. Alles is ter plaatse, volledig instapklaar om aan je vakantie te beginnen.

Ontdek de O'hara

Glamping

Een glamping tent is een safaritent die het perfecte huwelijk is tussen kamperen en luxe. Onze tenten hebben een eigen keuken en badkamer maar geven u toch het gevoel om echt in een grote tent te kamperen. Geschikt tot 6 personen. Laat u verrassen!

Alles over glamping

Stacaravan voor 6 personen

Zeer luxe nieuwe, sfeervolle stacaravans op de camping geplaatst. Ze zijn geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. Er is één slaapkamer met een twee persoons bed (1.60 x 2.00 cm) en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (80 x 2.00 cm). Op de bedden liggen dekbedden en kussens. Bij aankomst op de camping wordt er een schoon laken set (hoeslaken, onderlaken en kussensloop) op het bed gelegd. Handdoeken zijn ook te huur op de camping. Graag van te voren reserveren.

Al de stacaravans beschikken over een volledig ingerichte keuken (servies, glazen, pannen, bestek), een magnetron, koffiezetapparaat, grote koelkast met vriesvak en een gezellige living (met een televisie). Over de gehele lengte van de stacaravan is een ruim houten terras met 2 grote openslaande deuren, waardoor u volop kunt genieten van de rust en de inspirerende natuur. Op het terras staat tuinmeubilair, 2 ligbedden en een parasol.

De stacaravan staat op een groot perceel met groene hagen, waardoor u zon heeft en ook schaduw.

Laat u verrassen en reserveer nu  een comfortabele Grand Large stacaravan!

PS: Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Op de dag van vertrek dient u de stacaravan voor 10.00 uur te verlaten.

Reserveren

Kampeer bungalow  6 personen

Op een heel mooi gedeelte van de camping dat uitzicht geeft over het Semois dal staan de kampeerbungalows. Het biedt de gezellige sfeer van kamperen en het comfort van een huisje.

Lees meer over de kampeer bungalow

Familietent 4 personen

Wanneer u gaat kamperen in een familietent beleven uw kinderen een vakantie om nooit te vergeten. Bij aankomst zien zij de bekende Kabouter Plop stijl aan de buitenkant van de tent. Het zijn zeer ruime luxe bungalowtenten en liggen mooi centraal op de camping.

Lees meer over de familietent

Chênefleurtent 5 personen

Een Chênefleurtent is een ruimte en lichte tent van maar liefst 25m2. Door de grote leefruimte en uitgebreide inventaris kunt u in de Chênefleurtent genieten tot aan de laatste minuut van uw verblijf.

Lees meer over de Chênefleurtent

Mobihut, mobiele trekkershut 4 personen

De unieke accommodatie Mobihut is een mobiele trekkershut. Door de ontwikkeling van de Mobihut hebben wij het mogelijk gemaakt om u een verblijfplaats aan te bieden voor 1 of 2 nachten. Deze verblijfplaats kunnen wij u dan aanbieden op een plek die u zelf kiest. Bijvoorbeeld aan de rivier.

Lees meer over de Mobihut