O'hara Nieuwe Stacaravan

Ontdek onze nieuwste aanwinst

Ontdek de O'hara

Glamping

Een glamping tent is een safaritent die het perfecte huwelijk is tussen kamperen en luxe. Onze tenten hebben een eigen keuken en badkamer maar geven u toch het gevoel om echt in een grote tent te kamperen. Geschikt tot 6 personen. Laat u verrassen!

Alles over glamping

Nieuw Stacaravan Grand Large (6 persoons)

In het voorjaar 2019 zijn 4 zeer luxe nieuwe, sfeervolle stacaravans op de camping geplaatst. Ze zijn geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. Er is één slaapkamer met een twee persoons bed (1.60 x 2.00 cm) en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (80 x 2.00 cm). Op de bedden liggen dekbedden en kussens. Bij aankomst op de camping wordt er een schoon laken set (hoeslaken, onderlaken en kussensloop) op het bed gelegd. Handdoeken zijn ook te huur op de camping. Graag van te voren reserveren.

De Grand Large beschikt over een volledig ingerichte keuken (servies, glazen, pannen, bestek), een magnetron, koffiezetapparaat, grote koelkast met vriesvak en een gezellige living (met een televisie). Over de gehele lengte van de stacaravan is een ruim houten terras met 2 grote openslaande deuren, waardoor u volop kunt genieten van de rust en de inspirerende natuur. Op het terras staat tuinmeubilair, 2 ligbedden en een parasol.

De stacaravan staat op een groot perceel met groene hagen, waardoor u zon heeft en ook schaduw.

Laat u verrassen en reserveer nu  een comfortabele Grand Large stacaravan!

PS: Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Op de dag van vertrek dient u de stacaravan voor 10.00 uur te verlaten.

Grand Large reserveren

Stacaravan Tamaris 6 personen

De Tamaris stacaravan is een ruime stacaravan geschikt voor 6 personen. Het is een extra luxe stacaravan door zijn grote bedden en de luxe uitrusting van de keuken. De Tamaris stacaravan heeft maar liefst een oppervlakte van 35m2 en heeft 3 aparte slaapkamers. Ze staan op mooie ruime plaatsen dichtbij de belangrijkste voorzieningen.

Lees meer over stacaravan Tamaris

Basic stacaravan IRM 4 personen

In deze stacaravan ga je luxe recreëren. De stacaravan is comfortabel ingericht en staat op een mooie ruime kampeerplaats. Ook in het voor- en najaar kunt u prettig verblijven in de Basic stacaravan door de goede isolatie

Lees meer over de basic stacaravan IRM

Kampeer bungalow  6 personen

Op een heel mooi gedeelte van de camping dat uitzicht geeft over het Semois dal staan de kampeerbungalows. Het biedt de gezellige sfeer van kamperen en het comfort van een huisje.

Lees meer over de kampeer bungalow

Familietent 4 personen

Wanneer u gaat kamperen in een familietent beleven uw kinderen een vakantie om nooit te vergeten. Bij aankomst zien zij de bekende Kabouter Plop stijl aan de buitenkant van de tent. Het zijn zeer ruime luxe bungalowtenten en liggen mooi centraal op de camping.

Lees meer over de familietent

Chênefleurtent 5 personen

Een Chênefleurtent is een ruimte en lichte tent van maar liefst 25m2. Door de grote leefruimte en uitgebreide inventaris kunt u in de Chênefleurtent genieten tot aan de laatste minuut van uw verblijf.

Lees meer over de Chênefleurtent

Mobihut, mobiele trekkershut 4 personen

De unieke accommodatie Mobihut is een mobiele trekkershut. Door de ontwikkeling van de Mobihut hebben wij het mogelijk gemaakt om u een verblijfplaats aan te bieden voor 1 of 2 nachten. Deze verblijfplaats kunnen wij u dan aanbieden op een plek die u zelf kiest. Bijvoorbeeld aan de rivier.

Lees meer over de Mobihut