Maak een tussenstop in de Belgische Ardennen

Op zoek naar een doorreis camping in België?

Veel vakantiegangers zoeken op doorreis naar de eindbestemming in Frankrijk of Spanje een geschikte camping als tussenstop. Zo’n doorreis camping moet praktisch zijn qua ligging, bereikbaarheid, faciliteiten en bij voorkeur ook nog gezellig zijn en in een prachtige omgeving liggen. Camping de Chênefleur voldoet aan al deze wensen.

Doorreiscamping boeken

Perfecte tussenstop onderweg

Of u nu op vakantie gaat met auto, caravan, camper of motor, een tussenstop maken op een camping onderweg geeft u de rust om bij te tanken en al tijdens de doorreis in de vakantiestemming te komen.

Een aantal praktische zaken zijn belangrijk wanneer u als vakantieganger een geschikte doorreis of overnachtingscamping zoekt voor een tussenstop op weg naar Franse bestemmingen als de Côte d’Azur, de Ardèche, de Dordogne, of zelfs naar Spanje, Italië, Zwitserland of Portugal.

doorreiscamping belgie

Camping de Chênefleur, gelegen in de Belgische Ardennen vlakbij de Franse en Luxemburgse grens, ligt op een perfecte afstand wanneer u vanuit Nederland op doorreis bent naar Midden- of Zuid-Frankrijk of een van de andere genoemde landen. Ook de locatie van deze gezellige doorreis en/of overnachtings camping is perfect.

Doorreiscamping boeken

Doorreis camping aan Route du Soleil

Camping de Chênefleur, gelegen in de Belgische Ardennen vlakbij de Franse en Luxemburgse grens, ligt op een perfecte afstand wanneer u vanuit Nederland op doorreis bent naar Midden- of Zuid-Frankrijk of een van de andere genoemde landen. Ook de locatie van deze gezellige doorreis en/of overnachtings camping is perfect.

Zo ligt doorreis camping de Chênefleur niet ver van de Route du Soleil, op slechts 10 kilometer afstand van de E25. Wat de Chênefleur eveneens zo geschikt maakt als camping voor een tussenstop is de goede verharde weg naar de snelweg. Voor de kortste en meest comfortabele route neemt u vanaf Nederland afslag 29 op de E25, vanuit Luxemburg is afslag 30. Een tankstation en diverse supermarkten liggen direct in de omgeving.

Comfortabele tussenstop

Naast de goede bereikbaarheid heeft Camping de Chênefleur flexibele aankomsttijden in de avond en ruime kampeerplaatsen waardoor de caravan aan de auto gekoppeld kan blijven. De volgende dag kan de doorreis via de Route du Soleil daardoor snel hervat worden.

Anders dan andere doorreis/passanten campings is de Chênefleur een zeer charmante en comfortabele tussenstop. Gesitueerd in de Belgische Ardennen en gelegen aan de rivier de Semois, is camping de Chênefleur niet voor niets door kampeerders genomineerd voor ‘Camping van het Jaar: mooist gelegen camping aan de rivier’.

Tussenstop boeken

Doorreis camping België aan rivier

Doorreis camping Chênefleur in België

Aangename tussenstop op doorreis

Voor vakantiegangers en gezinnen op doorreis heeft Camping de Chênefleur mobihutten, kampeerbungalows en stacaravans die voor 1 nacht te huur zijn. Zo is de tussenstop vele malen aangenamer en mooier dan een saai hotel langs de snelweg. Dat de nodige gasten op doorreis na één nachtje besluiten om de hele week op Camping de Chênefleur te blijven, zegt genoeg.

Kortom, Camping de Chênefleur is als doorreis en/of passanten camping de perfecte plek voor een tussenstop aan de Route du Soleil: precies op de juiste afstand van Nederland, praktisch, charmant, gezellig en in een prachtige omgeving aan rivier de Semois in de Belgische Ardennen.

Ook perfect voor gezinnen op doorreis

Met de broodjesservice zijn op deze tussenstop camping elke ochtend vers Frans brood als baguettes en croissants verkrijgbaar. Verder zijn er een restaurant/bar en snackbar (ook pizza’s) aanwezig en zijn er mooie, ruime, vlakke kampeerplaatsen. De aanwezigheid van zwembad en speeltuintjes maakt camping de Chênefleur een perfecte camping voor gezinnen op doorreis.

Doorreiscamping België boeken

Veelgestelde vragen over deze doorreis camping België

Wat is een goede doorreiscamping in de Belgische Ardennen?

Camping de Chênefleur in Tintigny is perfect voor een tussentop of overnachting wanneer u naar het zuiden reist. De ligging is vlak bij de Autoroute du Soleil, dus de volgende dag kunt u gemakkelijk uw reis vervolgen. Er is een buitenzwembad, een speeltuin en een goed restaurant waar u in de avond ook een hapje kunt eten.

Waar kan ik een leuke tussenstop maken in België?

Dat kan op Camping de Chênefleur! Met de caravan kunt u gemakkelijk een overnachting maken,