Camping de Chênefleur is een 4,5 sterren camping. Door de ANWB beoordeeld als één van de betere campings in de Ardennen

Welkom op de leukste Camping van de Belgische Ardennen

Op onze camping kunt u zich heerlijk ontspannen. De kinderen vermaken zich in het verwarmde zwembad, bouwen dammetjes in de rivier of doen mee met de activiteiten van ons enthousiaste recreatieteam. Bovendien staan de Ardennen bekend om de fantastische mogelijkheden om te wandelen, fietsen, kanoën, vissen, klimmen en mountainbiken.

Wij kijken er naar uit om u als gast op onze camping in de Ardennen te mogen begroeten!

You can book now for the 2021 season.
Eastern weekend, Eastern holiday, the Ascension and Pentecost and, of course Summer holidays !!

Springplace : april-june : a fixed camping place in the camping.

Enjoy the clean air and the open space.

You can now book for the 2021 season: Easter Weekend, Easter Holidays, Ascension and Pentecost and of course the summer holidays !!

Enjoy the outside air and the space!

Eastern in the camping: last minute 25% discount on all types of accommodation (stacaravans, summer cottages) . Not on camping places.
Minimum stay: 3 nights.
Book: from 1st of April till 19 of April. You can also make a booking online and see immediately the discount on your reservation confirmation.

Covid-19 regulations are taken into account at time of your booking, and can be modified.

To check for availabilities, please call or contact us at info@chenefleur.be

Hope to See you soon !

We look forward to welcoming you in the Ardennes (Gaume) at our Chênefleur campsite.

We look forward to welcoming you as a guest at our campsite in the Ardennes (Gaume).

 

Discover the possibilities of camping at the Chênefleur
A closer look at Chênefleur Campground

Wil je meer nieuws, ga dan naar het complete overzichtNieuws overzicht

Camping de Chênefleur is schitterend gelegen in de Gaume, een zacht glooiende en vrijwel onbekende streek in België. Onze camping in het Zuiden van de Belgische Ardennen is de ideale bestemming voor een onbezorgde vakantie. Camping de Chênefleur is een ANWB camping en ligt in een prachtig stukje natuur, direct aan de rivier de Semois, waar kinderen eindeloos kunnen spelen. Een compleet andere omgeving op slechts een paar uur rijden van Vlaanderen en Nederland. De Gaume heeft een microklimaat, waardoor er minder neerslag valt en de temperatuur gemiddeld 3°C hoger is dan in de rest van België. Ontdek tijdens een aangename vakantie op Camping de Chênefleur de charme en veelzijdigheid van de Belgische Ardennen.

 

Wij bieden u niet alleen de mogelijkheid om te kamperen in de Belgische Ardennen. Op Camping de Chênefleur kunt u ook een kampeerbungalow, bungalowtent, familietent, basic of  een luxe stacaravan huren.

Lees meer over Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur in de Belgische Ardennen

Camping de Chênefleur is ontstaan in een prachtige zachtglooiende streek ook wel het Land van de Gaume genoemd, een streek met een mild klimaat vlakbij de Franse en Luxemburgse grens. Een camping van ruim 7 hectare met 160 plaatsen.

Op Camping de Chênefleur, een zeer groene parkachtige camping waar voornamelijk toeristisch wordt gekampeerd, vindt men weinig jaarplaatsen (deze jaarplaatsen liggen op een apart gedeelte).