Camping de Chênefleur is a 4,5 star camping. We are one of the better camp sites in the Ardennes.

Our Camping

Unwind and decompress while our enthusiastic recreation team entertains your kids with a plethora of fun activities and workshops. Children can have fun in our heated swimming pool, or build dams in the river.

Explore the Ardennes by strolling, bicycling, canoeing, fishing, climbing and mountain biking.

Wil je meer nieuws, ga dan naar het complete overzichtNieuws overzicht

Camping de Chênefleur is schitterend gelegen in de Gaume, een zacht glooiende en vrijwel onbekende streek in België. Onze camping in het Zuiden van de Belgische Ardennen is de ideale bestemming voor een onbezorgde vakantie. Camping de Chênefleur is een ANWB camping en ligt in een prachtig stukje natuur, direct aan de rivier de Semois, waar kinderen eindeloos kunnen spelen. Een compleet andere omgeving op slechts een paar uur rijden van Vlaanderen en Nederland. De Gaume heeft een microklimaat, waardoor er minder neerslag valt en de temperatuur gemiddeld 3°C hoger is dan in de rest van België. Ontdek tijdens een aangename vakantie op Camping de Chênefleur de charme en veelzijdigheid van de Belgische Ardennen.

 

Wij bieden u niet alleen de mogelijkheid om te kamperen in de Belgische Ardennen. Op Camping de Chênefleur kunt u ook een kampeerbungalow, bungalowtent, familietent, basic of  een luxe stacaravan huren.

Lees meer over Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur in de Belgische Ardennen

Relax within the green, wooded, hilly Ardennes and immerse in « the Land of Gaume ». A gorgeous  region with a mild climate close to the French and Luxemburg’s borders, with many tourist attractions and close to visit-worthy-cities.