Camping de Chênefleur was created in a beautiful area which is called the Gaume. It is a region with a mild climate, close to the French and Luxemburg border Camping de Chênefleur is a camping spreading over 7 hectares with about 160 large camping-places, all equipped with electricity (6 Amp).

Genomineerd voor ANWB camping van het jaar

De ANWB organiseert ieder jaar de verkiezing voor Camping van het Jaar. Deze verkiezing bestaat uit verschillende categorieën, zo ook de categorie “mooiste camping aan de rivier”. Bij de verkiezing worden kampeerders door de ANWB gevraagd om hun stem uit te brengen. Wij beschouwen het als een groot compliment dat kampeerders via de ANWB Camping de Chênefleur nomineerden in de categorie ‘mooist gelegen camping aan de rivier’.

Het is heerlijk om te kamperen aan de rivier dankzij de ruime kampeerplaatsen. Door het prachtige uitzicht geniet u optimaal van de mooie natuur. De kampeerplaatsen aan de rivier zijn niet voor niets geliefd, want veel kampeerders zijn doorgaans op zoek naar een kampeerplaats aan de rivier. De kampeerplaatsen op de ruim opgezette camping zijn allemaal verschillend; zo zijn er plaatsen afgezet met hagen, op een open veld of midden tussen de bomen en struiken. Voor elk wat wils. U kunt bij ons kamperen met de tent, caravan of camper. Natuurlijk kunt u bij ons ook één van de Kampeerbungalows, een Stacaravan of een compleet ingerichte Chênefleurtent huren welke op de mooiste plekjes van de camping staan. Natuurlijk hebben we ook mooie plaatsen aan het water. Buiten een paar plaatsen voor tenten zijn de plaatsen groter dan 100 m² (110 – 125m²) .

Het animatie-, activiteiten en outdoor team dat in bijna iedere schoolvakantie voor u klaar staat brengt een origineel, veelzijdig en spannend programma voor jong en oud, zoals mountainbiken, klimmen, kanoën, paardrijden, sporttoernooien, puzzeltochten, buks- en boogschieten, waterspelen, meeleeftheater, playbackshows, knutseluurtjes, zeskampen, survivaltochten, bosspelen, gezinswandelingen, speurtochten, kampvuur en nog veel meer. Kortom, gevarieerd en gezellig!

Meer over activiteiten