Er is zo veel te beleven.

Ontdek de camping!

Neem alvast een kijkje bij alle faciliteiten op onze camping ardennen aan de rivier. Gaat u zwemmen, vissen of geniet u liever van een heerlijk drankje op het terras of een lekkere maaltijd in de Baroness? Ook zijn er heel veel leuke activiteiten en recreatiemogelijkheden. Kortom: een camping voor iedereen!

Openluchtzwembad

Openluchtzwembad

Neem een duik in het diepe

Kom heerlijk afkoelen in het openluchtzwembad! Ideaal op een warme middag nadat u er een dagje op uit bent geweest. 

Horeca

Horeca

Heerlijk genieten van lekker eten en drinken.

Helemaal tot rust komen op de camping is lekker op het terras zitten en niet hoeven koken natuurlijk! Bekijk alle horecamogelijkheden hier.

Recreatie

Recreatie

Ontdek de leukste recreatiemogelijkheden op de camping!

Bekijk alle recreatiefaciliteiten van de camping. Heerlijk voetballen, volleyballen, gezellige animatie en natuurlijk de enige echte campingsport tafeltennis. Ontdek het zelf!

Rivier de Semois

Rivier de Semois

Vakantie vieren aan het water in de prachtige Ardennen? Camping De Chênefleur ligt direct aan de rivier de Semois. Zwemmen, spelen, kanoën, vissen... waterpret gegarandeerd voor het hele gezin!

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Faciliteiten voor jong en oud

Een schoon en net sanitairgebouw is natuurlijk heel belangrijk. Het sanitair is voorzien van alle gemakken zoals heet water, wasmachines, drogers en uitstortplaatsen.

Campingwinkel

Campingwinkel

Handig voor de kleine boodschappen

Ontdek onze campingwinkel! Ideaal voor verse broodjes 's ochtends en natuurlijk de vergeten boodschappen. Wij denken met u mee. 

Vis mogelijkheden

Vis mogelijkheden

Geniet van een dagje rustig vissen

Houdt u van vissen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Visvergunning voor Tintigny slecht €50 /jaar. Ontdek alle mogelijkheden op en rondom de camping.

De ultieme buitensporten

De ultieme buitensporten

Durft u de uitdaging aan?

Er staat weer een spannend programma op de planning. Heeft u geen hoogtevrees? Bent u niet snel bang? Heeft u zin in actie? Bekijk hier dan snel de mogelijkheden!
Binnen Activiteiten

Binnen Activiteiten

Activiteiten voor als het slecht weer is

Geniet van binnenactiviteiten in naburige steden zoals Messancy, Aarlen, Etalle, Luxemburg, Bastogne en Rochefort om er maar een paar te noemen.