Heerlijk genieten van lekker eten en drinken.

Horeca

Ziet u uzelf al lekker op het terras zitten? Geniet u graag van het zonnetje en laat u liever iemand koken? Dan bent u op de juiste plaats! Ontdek het restaurant, de bar en het terras zelf!

Restaurant Baroness

Even niet zelf koken, maar genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Komt u tijdens uw vakantie ook een avondje langs?

Het variërende menu zorgt ervoor dat u altijd een lekker hapje eten heeft. Kom helemaal tot rust en geniet van de quality time met uw medereizigers.

Restaurant aanbieding in het voorseizoen

Tweede persoon ontvangt 50% korting op het hoofdgerecht bij een diner. Geldig tot en met 30 juni voor nieuwe en reeds gemaakte boekingen.

Het restaurant is geopend vanaf 1 april 2023.

(Snack)bar met terras

Neem plaats op het terras

Geniet van een heerlijk drankje op het heerlijke terras. Deze is naast het zwembad geplaatst, zodat kinderen heerlijk kunnen spelen in het water terwijl jij geniet van de rust en de gezelligheid op het terras.

De snackbar

Op de camping kan een snackbar natuurlijk niet missen. Een heerlijk frietje met een snack is natuurlijk altijd een goed idee.

Afhaalmogelijkheden

Lekker in het zonnetje voor de tent genieten van een heerlijke maaltijd die u gemakkelijk heeft gehaald bij het restaurant, dat is pas genieten.

Ons uiteenlopende menu varieert regelmatig. Voor iedereen is er wel een heerlijke maaltijd of een lekkere pizza. Komt u ook een keer afhalen?