Geniet van een dagje rustig vissen

Vismogelijkheden

Houdt u van vissen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom helemaal tot rust tijdens een heerlijk dagje aan het water. U kan vissen in de Semois bij Han, (de Rulles voorlopig verboden) de Breuvanne, de Civanne, Pas de Ardelion en het meertje van Rossignol. Een visvergunning in Tintigny kost slechts €50,00 per jaar. 

Vissen in de Semois a Han, de Breuvanne, de Civanne, Pas de Ardelion en het meertje van Rossignol

Niets is heerlijker dan rustgevend vissen in de rivier aan de camping. Geniet van een heerlijke dag aan het water. Gewoon vissen of vliegvissen, voor iedereen is er plaats aan de Semois. Hou wel voldoende rekening met elkaar natuurlijk.

Let op: weerhaken zijn verboden

Visvergunningen

Ook in de Ardennen is het niet toegestaan om te vissen zonder vergunning. Natuurlijk kunt u online alvast uitzoeken welke vergunningen u moet hebben, maar wij helpen u bij de receptie ook graag! 

Vergunning A: De vergunning geldt voor het vissen vanaf de oevers met maximaal 2 hengels.

Vergunning B: Hiermee mag u natuurlijk vissen vanaf de oever, maar u mag ook vissen vanaf een aanlegsteiger of vissen met een ander vistuig dan een hengel.

U mag vissen vanaf een half uur voor zonsopgang tot een half uur na zonsondergang. Er gelden ook verschillende regels over het vissen, lees deze goed door voordat u gaat.

U heeft 2 vergunningen nodig: 1 voor de Waalse overheid en 1 voor Tintigny.

Wallonië Visvergunning

Tintigny Visvergunning