Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een camping in een groene parkachtige omgeving waar vooral toeristisch gekampeerd wordt. De camping ligt in de Gaumestreek vlak bij de Luxemburgse en Franse grens. 

Camping de Chênefleur in de Belgische Ardennen

Onze camping ligt in de Gaume. Een prachtige en natuurrijke streek in het Zuiden van de Belgische Ardennen. De Gaume heeft een microklimaat, waardoor er minder neerslag valt en de temperatuur gemiddeld 3°C hoger is dan in de rest van België.  Heerlijk voor een vakantie!

Camping de Chênefleur is een ANWB en ACSI camping en is van allerlei faciliteiten voorzien om uw vakantie onvergetelijk te maken. Onze camping ligt midden in de natuur en direct aan de rivier de Semois, een prachtige plek al zeggen we het zelf! 

Persoonlijk contact

Wij vinden het heel belangrijk om altijd in contact te blijven met onze gasten en staan dan ook steeds paraat om onze gasten met raad en daad bij te staan. Sinds 2021 is de camping in handen van Vlaamse eigenaren en worden er continu investeringen gedaan om uw vakantie nog aangenamer te maken. 

Zo veel te beleven

Wij vinden het heel belangrijk dat u een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Daarom is er op en rond de camping vanalles te beleven. Wij zijn de camping en haar faciliteiten continu aan het verbeteren om uw ervaring nog beter te maken. We hopen natuurlijk dat u een heerlijke tijd heeft en graag bij ons terugkomt. 

Tot snel!

Daniel & Agnieszka

Luchtfoto Camping de Chênefleur