Receptiemedewerkers m/v

Gezocht: Receptie medewerkers

Voor het hoogseizoen (juli en augustus) zijn wij op zoek naar receptie medewerkers

Een stralende glimlach, een open houding, duidelijke communicatie en sociaal vaardig zijn hoort bij onze receptionisten / receptionistes! Onze receptie is het kloppende hart van de camping, alles komt samen op de receptie en het is het eerste en het laatste wat onze gasten van onze camping zien. Onze receptionisten/ receptionistes zijn daarom ook mensen die sterk zijn in woord en geschrift, zijn goed in overzicht bewaken en houden ervan om gast gericht te werk te gaan.
Hou je ervan om gasten welkom te laten voelen, ben je nauwkeurig en is communicatie jouw kracht? Dan zijn wij op zoek naar jou.

We bieden je een zomerbaan in een klein, gezellig en flexibel team. Jouw contract gaat via een payroll met goede voorwaarden, bijpassende vergoeding, een verblijfsruimte op onze camping en een warme maaltijd per dag. Om in aanmerking te komen voor deze functie, zien we ervaring op een receptie en het spreken van de Franse taal als een pre.

Overtuig ons van jouw kwaliteiten.
Ben jij op jou best op de receptie en is jouw doel de gast een geweldige vakantie te bezorgen? Dan bieden we je graag een full time functie voor het hoogseizoen, juli en augustus. We zijn benieuwd naar je, dus aarzel geen moment en solliciteer via het formulier onder deze tekst.

Direct solliciteren

Vul het formulier in solliciteer direct op de functie. Vergeet niet duidelijk te vermelden om welke vacature het gaat.

  • Toegestane bestandstypen: doc, pdf, docx.