Kamperen

Ontdek onze verschillende kampeerplaatsen en kom vakantie vieren met uw eigen tent, caravan of vouwwagen.

Ruime kampeerplaatsen met 6 ampère stroom, sanitaire voorzieningen dichtbij en met uitzicht op de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Gaat u voor een ruime kampeerplek midden op onze camping of juist een plekje aan de rivier? We verwelkomen u graag! Extra leuk: uw hond is ook van harte welkom op onze kampeerplaatsen.

Aux Deux Eaux

Ontdek ook het tweede domein Aux Deux Eaux, op zo'n 500 meter van de camping. Een rustig, basic en groen gedeelte met een 30-tal kampeerplaatsen, met ook prachtige plekken aan de rivier. Het gedeelte ligt aan de Rulles, een zijrivier van de Semois. De Rulles stort zich 500 meter verder in de Semois. Er is een sanitairgebouw met toiletten en douches, een barretje met tafelvoetbal, pooltafel en tafeltennistafel. Daarnaast is er een kleine speeltuin op het terrein en een jeu-de-boulesbaan. Verder maakt u gebruik van de faciliteiten op het hoofddomein van Camping de Chênefleur.

Kampeerplaats aan de rivier

Kampeerplaats aan de rivier

Een unieke kampeerplaats van ± 100m² direct aan de rivier de Semois. De plaatsen beschikken over 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Kampeerplaats

Kampeerplaats

Verblijf op een kampeerplaats van ± 100m² midden op onze camping dichtbij de faciliteiten. De plaatsen beschikken over 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Camperplaats

Camperplaats

Kampeerplaatsen met een verharde ondergrond, speciaal voor uw camper. De plaatsen zijn om en bij de 100m² en bieden 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Aux Deux Eaux - Kampeerplaats

Aux Deux Eaux - Kampeerplaats

Deze kleinschalige en meer basic camping Aux Deux Eaux ligt op zo'n 500 meter van het hoofddomein. De plaatsen van ruim 100m² zijn rustig en omgeven door veel groen.
  • 8 personen
Aux Deux Eaux - Rivierplaats

Aux Deux Eaux - Rivierplaats

Heerlijk kamperen aan de rivier de Rulles, een zijrivier van de Semois. Dat kan op deze plaatsen van 100m² met 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Aux Deux Eaux - Camperplaats

Aux Deux Eaux - Camperplaats

Geniet van een vakantie met camper of kampeerauto in de Ardennen. Het gedeelte Aux Deux Eaux ligt op zo'n 500 meter van het hoofddomein.
  • 8 personen