Kamperen

Ontdek onze verschillende soorten kampeerplaatsen en breng uw vakantie door met uw eigen tent, caravan of vouwwagen.

U vindt bij ons ruime plaatsen met 6 amp elektriciteit, sanitair in de buurt en uitzicht op de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Wilt u een ruime plaats midden op onze camping of liever een plaats aan de rivier? Overigens: ook uw hond is welkom op onze kampeerplaatsen.

Aux Deux Eaux

Ontdek ook de tweede camping "Aux Deux Eaux", op ongeveer 500 meter van het hoofdterrein. Het is een rustig, eenvoudig en groen terrein met ongeveer 30 plaatsen, dat ook mooie plaatsen aan de rivier biedt. De kleinere camping ligt aan de Rulles, een zijrivier van de Semois. De Rulles mondt 500 m verderop uit in de Semois. Er is een sanitairgebouw met toiletten en douches, een bar met tafelvoetbal, biljart en tafeltennis. Er is ook een kleine speeltuin en een petanquebaan. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op het hoofdterrein van Camping de Chênefleur.

Kampeerplaats aan de rivier

Kampeerplaats aan de rivier

Een unieke kampeerplaats van ± 100m² direct aan de rivier de Semois. De plaatsen beschikken over 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Camperplaats aan de rivier

Camperplaats aan de rivier

Geniet met uw kampeerauto van een prachtige plek van ± 100m² aan het water! Op de speciale camperplaatsen 124, 125 of 200 beschikt u over 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Kampeerplaats

Kampeerplaats

Verblijf op een kampeerplaats van ± 100m² midden op onze camping dichtbij de faciliteiten. De plaatsen beschikken over 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Camperplaats

Camperplaats

Kampeerplaatsen met een verharde ondergrond, speciaal voor uw camper. De plaatsen zijn om en bij de 100m² en bieden 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Aux Deux Eaux - Kampeerplaats

Aux Deux Eaux - Kampeerplaats

Deze kleinschalige en meer basic camping Aux Deux Eaux ligt op zo'n 500 meter van het hoofddomein. De plaatsen van ruim 100m² zijn rustig en omgeven door veel groen.
  • 8 personen
Aux Deux Eaux - Rivierplaats

Aux Deux Eaux - Rivierplaats

Heerlijk kamperen aan de rivier de Rulles, een zijrivier van de Semois. Dat kan op deze plaatsen van 100m² met 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Aux Deux Eaux - Camperplaats

Aux Deux Eaux - Camperplaats

Geniet van een vakantie met camper of kampeerauto in de Ardennen. Het gedeelte Aux Deux Eaux ligt op zo'n 500 meter van het hoofddomein.
  • 8 personen