Kamperen Chênefleur

Ontdek onze verschillende soorten kampeerplaatsen en breng uw vakantie door met uw eigen tent, caravan of vouwwagen.

U vindt bij ons ruime plaatsen met 6 ampère elektriciteit, sanitair in de buurt en uitzicht op de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Wilt u een ruime plaats midden op onze camping of liever een plaats aan de rivier? Overigens: ook uw hond is welkom op onze kampeerplaatsen.

Ons hoofd domein biedt een beveiligde ingang, receptie, winkel, brood dienst, Bar, restaurant, animatie, sport, verwarmd zwembad, kleine kinder boerderij, individueel verwarmd sanitair, internet, waterputten, en ruime standplaatsen voorzien van 6 amp electriciteit. 

Aux Deux Eaux

Ontdek ook de tweede camping "Aux Deux Eaux", op ongeveer 500 meter van het hoofdterrein. Het is een rustig, eenvoudig en groen terrein met ongeveer 30 plaatsen, dat ook mooie plaatsen aan de rivier biedt. De kleinere camping ligt aan de Rulles, een zijrivier van de Semois. De Rulles mondt 500 m verderop uit in de Semois. Er is een sanitairgebouw met toiletten en douches, een bar met tafelvoetbal, biljart en tafeltennis. Er is ook een kleine speeltuin en een petanquebaan. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op het hoofdterrein van Camping de Chênefleur.

Kampeerplaats

Kampeerplaats

Verblijf op een kampeerplaats van ± 100m² midden op onze camping dichtbij de faciliteiten. De plaatsen beschikken over 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen
Camperplaats

Camperplaats

Kampeerplaatsen met een verharde ondergrond, speciaal voor uw camper. De plaatsen zijn om en bij de 100m² en bieden 6 ampère elektriciteit.
  • 8 personen