NIEUW! Luxe Stacaravan Tamaris met 3 slaapkamers 6 personen

De Tamaris stacaravan is bredere uitvoering. Het is een extra luxe stacaravan door zijn grote bedden en de luxe uitrusting van de keuken. De Tamaris stacaravan heeft maarliefst een oppervlakte van 35m2 en hebben 3 aparte slaapkamers. Ze staan op mooie ruime plaatsen dichtbij de belangrijkste voorzieningen.

Gloednieuwe luxe stacaravan

In het voorjaar van 2014 zijn er 2 gloednieuwe luxe stacaravans van het merk Lousiane type Tamaris XL geplaatst. Deze stacaravan is breder dan andere typen stacaravans en dat verschil komt tot uitdrukking in zowel de woonkamer als de slaapkamers. Extra luxe bieden de grote bedden, de keuken met magnetron en grote koelkast met diepvries. Deze zeer comfortabele stacaravans hebben maar liefst een oppervlakte van 35 m2 en hebben 3 aparte slaapkamers. In de eerste slaapkamer staat 1 tweepersoonsbed, in de andere slaapkamers staan 2 eenpersoonsbedden. In een van de laatst genoemde slaapkamers is een bed uitgevoerd als ‘onderschuifbed’, waardoor u bij minder goed weer extra (speel)ruimte heeft of er kan een kinderbedje worden geplaatst.

Mooie ruime plaatsen

De stacaravans staan op mooie ruime plaatsen, dichtbij de belangrijkste voorzieningen, zoals het restaurant, winkeltje en zwembad. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door groene hagen en bieden daardoor maximale privacy. De stacaravans zijn zeer compleet ingericht. Op het grasveld voor de stacaravan vindt u een compleet tuinset en ligbedden, zodat u lekker van de zon kunt genieten.

Populaire verblijfplaats

Niet alleen in de zomervakantie zijn de stacaravans populair. Ook in het voor- en najaar kunt u aangenaam verblijven in een Tamaris XL Stacaravan op Camping de Chênefleur. Mocht het een keer wat kouder zijn, dan beschikken deze accommodaties over een kachel in alle (slaap)vertrekken en de badkamer. Aanraders zijn de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, vakantieperiodes waarin de faciliteiten, zoals het zwembad en de horeca, dagelijks geopend zijn.
Het aantal stacaravans is beperkt. Van de nieuwe Tamaris stacaravans zijn er slechts twee. Reserveer dus tijdig uw stacaravan voor een heerlijke vakantie op deze vier sterren camping in België.
Geen Luxe Tamaris stacaravan in de door u gewenste periode meer beschikbaar? Misschien dat u de Basic Stacaravan IRM een goed alternatief vindt? U kunt misschien ook uitwijken naar een Kampeerbungalow, Chênefleur (bungalow)tent of een Kabouter Plop familietent.

Kenmerken

  • Compleet ingerichte caravan voor maximaal 6 personen
  • Woonkamer met zithoek
  • Aparte eethoek
  • Kleurentelevisie met Nederlandse zenders
  • Compleet ingerichte open keuken (magnetron en grote koelkast met dievries)
  • Verhard terras met tuinmeubilair en grasveldje
  • 3 slaapkamers, 1 (ouder)slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, 2 kamers met 2 eenpersoonsbedden
  • Badkamer met douchecabine en vaste wastafel
  • Apart toilet
  • Klik hier voor de complete inventarislijst

 

In al onze accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan

In de Tamaris stacaravans zijn dekbedden en kussens aanwezig. Bedlinnen dient u bij de camping te huren. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om een handdoekenpakket, keukenlinnen , kinderbed, -bad en stoel bij de camping te huren.

Direct boeken